cariere

Dupa ce am implinit 16 ani, tatal meu mi-a pus urmatoarea intrebare: Ce ti-ar place sa faci in viata? referindu-se la orientarea profesionala. La acea vreme i-am raspuns sincer : Habar nu am, in principiu nu am ceva ceva anume care sa imi placa in mod special! , fiind putin ingrozit de gandul ca in ceva timp va trebui sa am un loc de munca la care sa ma duc in fiecare zi. E ok, nici pe mine la varsta ta nu ma atragea nimic, insa va trebui sa ne gandim la ceva pentru ca vei avea de muncit vreo 40 de ani! Concluzia mea a fost ca sunt un om normal, ca foarte multi altii, si mi-am propus sa fiu atent la oportunitatile si optiunile care imi vor aparea si sa aleg ce mi se va parea interesant.
Dupa mai multi ani, pe la varsta de 21 de ani, am reusit sa gasesc pentru prima oara ceva care sa imi placa
Fiti atenti, in fiecare zi, la oportunitatile si ofertele care va trec prin fata si actionati!
Sa nu uitati ca Lipsa unei decizii este mai proasta decat o decizie gresita!
Noi cautam persoane care s-au regasit in textul de mai sus, care gandesc liber si actioneaza.

In dezvoltarea noastra avem nevoie permanent de:

O persoana dinamica, atrasa de fotografie (tehnologie si tehnica fotografica), dornica sa invete fotografie de produs, cu imaginatie si abilitati in utilizarea softurilor specifice.
Fiecare cuvant din descrierea de mai sus este foarte important pentru noi!

O persoana cu capaciatate de analiza a produselor, cu abilitati de utilizare a calculatorului peste medie. De asemenea este necesara abilitatea de a invata utilizarea unor softuri de evidenta a stocurilor si a lucra in paralel cu acestea. Notiunile de gestiune pot constitui un avantaj.

O persoana cu capacitate de analiza si interpretare a datelor de vanzari si gestiune, cu o buna comunicare cu clientii si abilitati de utilizare de Excel peste medie. Este importanta si capacitatea de a invata utilizarea programelor de gestiune.

O persoana cu abilitati de comunicare peste medie, cu abilitatea de a invata utilizarea unor softuri de evidenta a stocurilor si a lucra in paralel cu acestea.

Acest tip de servicii pe care le prestam sunt unice in acest moment in piata din Romania si de aceea suntem foarte atenti in selectarea personalului. Avand in vedere ca operam intr-un domeniu deosebit de dinamic, care cere intelegerea realitatilor din mediul online, cerem potentialilor candidati sa inteleaga ca punem un mare accent pe capacitatea acestora de adaptare si invatare de lucruri noi cu rapiditate.
In acest domeniu numeni nu s-a nascut invatat . Helplist!

locuri de munca disponibile

Job Posting Title Location Department Date
Specialist relatii cu clientii Focsani Analiza 12 aprilie 2016
Analist stare clienti Focsani Analiza 12 aprilie 2016
Analist produs Focsani Listare Produse 12 aprilie 2016
Fotograf pentru fotografie de produs Focsani Fotografie 12 aprilie 2016
te-am convins ?

Contacteaza-ne sa incepem.

nu te-am convins?

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

La vremuri noi, solutii noi. HELPLIST!

This website uses cookies to enhance your browsing experience.