Misiunea noastra

Romania are in prezent circa 19,8 milioane de locuitori din care 13 milioane au varsta cuprinsa intre 16 si 55 de ani, iar 11 milioane sunt utilizatori de Internet, comparativ cu decembrie 2014 cand numarul internautilor era de aproximativ 10 milioane. , Dintre acestia aproximativ 27% dintre romnii conectati la internet si fac cumparaturile online.
Comparativ cu anul trecut, ideea de cumparaturi online a nceput sa devina tot mai atractiva si n rndul persoanelor de o vrsta mai naintata categoria 45-55 de ani crescnd de la 10 la 15% din totalul utilizatorilor de comert electronic n 2013 dar si n rndul celor din mediul rural (16% din totalul utilizatorilor de comert electronic, n usoara crestere fata de anul trecut).
Categoria ElectroIT continua cea mai cautata de cumpar?atorii online, anul trecut 20% din vnzarile de produse electroIT fiind generate de comertul online. Prin comparatie, din tot retailul din Romnia, cumparaturile online au reprezentat doar 2%.
Totusi, potrivit oficialilor Visa, numarul de tranzactii online platite prin carduri Visa la magazinele online a crescut cu 20-25% in 2015 fata de 2014. Tot cifrele Visa arata ca romanii cheltuiesc mai mult la magazinele online din strainatate decat la cele autohtone, valoarea medie a unei tranzactii fiind de 58 euro in cazul magazinelor de peste hotare si de 40 EUR in cazul magazinelor online din Romania.
Toate aceste date arata ca retailul online are un potential foarte mare n anii urmatori, odata cu diversificarea categoriilor de produse comercializate.
In aceste conditii nu ne ramane decat, in echipa cu voi, clientii nostril, sa ocupam pozitii cat mai bune intr-o competitie care deabia acum incepe cu adevarat.
Sa avem spor la treaba. Helplist!

O lume a oportunitatilor!

  • Populatia totala a globului -miliarde 7.23
  • Utilizatori de internet – miliarde 2.67
  • Utilizatori de social media – miliarde 1.88
  • Cumparatori in online – miliarde 1.18

Ce este helplist.ro ?

te-am convins ?

Contacteaza-ne sa incepem.

nu te-am convins?

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

La vremuri noi, solutii noi. HELPLIST!

This website uses cookies to enhance your browsing experience.