Dupa un an, peste 1.000 comenzi online in 30 de zile!

 

Lume, lumedragilor!
Luna aceasta am reusit ceva absolut remarcabil, partenerul nostru, integratorul Quasar Comex a depasit bariera a 1.000 de comenzi in 30 zile.
Pentru unii dintre cei care citesc , probabil va parea putin ( ?! ), dar cu siguranta pentru majoritatea celor care au un magazine online este un vis frumos, foarte frumos
Pai sa vedem cum a fost posibil.
Acum un an, in septembrie 2015 am inceput colaborarea cu Quasar Comex. Isi doreau sa vanda in mediu online, dar mai important decat atat vroiau saVANDA! ( aveau zile in care nu aveau nici o comanda si altele cu 4-5, undeva la 50-60 comenzi in 30 de zile )
Incercasera cu site-ul lor, www.maxxonline.ro , platisera reclama in fel si chip, dar rezultatele nu veneau si mai mult nu scoteau nici macar cheltuiala. Multi cunoscatori le explicasera cum ca intai trebuie sa cheltuiesti si dupa aceea vei avea rezultate, ceea ce nu le spunea nimeni era insa cat timp vor cheltui pana cand vor ajunge la rezultate pozitive. Au inceput multe proiecte si invariabil toate colaborarile sfarseau fara rezultate.
Atunci le-am propus sa devina integratori pentru vanzari online si sa incepem o alta filosofie de bussines.
Care era in mare linia de lucru?
Principiul 1 a fost ca nu mai vroiau sa aiba costuri anticipate si sa astepte rezultatele si am hotarat impreuna ca cel mai corect este sa platesti daca ai vanzari si aferent acestora, mai precis sa vedem cum putem vinde direct sau prin parteneri, sa analizam tot ce tine de politici comerciale potrivite, un mix de produse conform cu nevoile clientilor si multe alte lucruri ce tin de bucataria interna. In site-ul nostru www.helplist.ro vorbim in detaliu despre aceste lucruri, asa ca daca va intereseaza le gasiti aici .
Principiul 2 a fost ca hotaram impreuna cand vom incepe sa cheltuim anticipat ( reclama sau produse asimilate acesteia, blog-uri, etc ), dar numai dupa ce am epuizat toate solutiile Principiului 1.
Astazi , dupa un an si rezultate pe care noi le considertam ca fiind bune, suntem foarte fericiti ca suntem inca la Principiul 1 si mai avem mult pana trecem la urmatorul! 🙂
Urmeaza o perioada cu noi provocari, Black Fridy, asa ca va uram vanzari bune!Un comentariu

  • Buna ziua,

    Am descoperit intamplator site-ul dvs si as vrea sa aflu mai multe detalii despre cum am putea imbunatati site ul altesse.ro astfel incat sa crestem vanzarile.
    Multumesc frumos,
    Andreea Ionescu
    0754303030

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to enhance your browsing experience.